Laibach že petič v ZDA

Foto: Žurnal24 Skupina Laibach se konec septembra odpravlja na turnejo po ZDA.
Skupina Laibach se odpravlja na turnejo po Ameriki in bo prav tako kot leta 2004 tam v času ameriških volitev.
Oglej si celoten članek

Ni naključje, da se bo skupina Laibach v Ameriko znova odpravila konec septembra, ko bo predsedniška kampanja na vrhuncu. Pred štirimi leti so Združene države obiskali med razglasitvijo drugega mandata Georga Busha mlajšega za predsednika ZDA. Skupina z družbenokritičnimi skladbami bo v Ameriki gostovala že petič, s turnejo bodo začeli v Seatlu končali pa v New Yorku. Na koncertu v Portlandu, v zgodovinski dvorani Crystal Ballroom, se bo legendam pridružil še Nick Cave s skupino Bad Seeds.

Na turneji bodo Laibach predstavili svojo zadnjo ploščo Volk, ki vsebuje interpretacije svetovnih himen, med njimi seveda tudi ameriške.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.