Lak v čast kraljevemu dojenčku

Foto: www.bronzd.com
Foto: www.bronzd.com
V čast prvorojencu princa Williama in Kate Middleton izdana omejena kolekcija laka za nohte.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni britanski proizvajalec lakov Butter London je izdal omejeno kolekcijo lakov za nohte, posvetil pa jo je prvorojencu princa Williama in njegove žene Kate Middleton.

V kolekciji Royal Anniversary so trije kompleti dveh lakov, ki predstavljajo vojvodinjo in princa, zdaj pa so v marketingu dobili idejo, da bi morali imeti tudi lak v čast njunemu prvorojencu.

Lak v vijoličastem odtenku se imenuje Pitter Patter. Gre za besedno zvezo, ki so jo po starih običajih izgovarjale ženske, ki so pričakovale vnuka. Novi odtenek laka stane 11,50 evra.

Kraljevi odtenki

Proizvajalec lakov je pred dvema letoma ob poroki Williama in Kate izdal kolekcijo laka, ki nosi ime No More Waity, Katie. Lak je modre barve, ima bleščice in se odlično poda na roke neveste – še vedno je v prodaji. Lak Lillibet’s Jubilee pa so izdali ob diamantnem jubileju britanske kraljice Elizabete II. Zadnji ni več na voljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.