Lamar Odom tone vse globlje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriškega košarkarskega zvezdnika Lamarja Odoma so policisti včeraj aretirali zaradi vožnje pod vplivom akohola in/ali drog.
Oglej si celoten članek

Ameriški spletni portal TMZ poroča, da so možje v modrem včeraj v zgodnjih jutranjih urah aretirali Lamarja Odoma, ki je trenutno tarča vseh medijev zaradi številnih afer. Na dan namreč prihaja vse več informacij, da že več let vara svojo ženo Khloe Kardashian, izključene niso prostitutke. Pred nekaj dnevi so ga začeli povezovati še z drogami kot je krek, govori se tudi o uživanju heroina.

Policisti so ga včeraj ustavili, ker je vozil prepočasi, pri tem pa je z avtomobilom znamke mercedes vijugal po cesti. Ko jim ga je uspelo ustaviti - Lamar se je pustil zasledovati kar nekaj kilometrov - so opazili, da je vidno omamljen, zato so ga prijeli in zanj postavili varščino v višini 15 tisoč dolarjev. Omenjeni portal še poroča, da je košarkar zavrnil testiranje za droge in alkohol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.