Lana Del Rey na skrivaj zaročena

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Priljubljena pevka Lana Del Rey naj bi se na skrivaj zaročila s škotskim pevcem, s katerim je v zvezi dve leti.
Oglej si celoten članek

Tuji mediji poročajo, da je ameriška pevka Lana Del Rey tik pred poroko, saj naj bi se na skrivaj zaročila s svojim fantom Barrie-Jamesom O'Neillom, s katerim sta skupaj od leta 2011. Parček naj bi bil zaročen že od poletja, a sta veselo novico skrivala vse do zdaj, ko jo je na svojih straneh razkrila revija Us Weekly.

Lano so sicer že julija lani opazili z velikim diamantnim prstanom na levem prstancu, a se o tem ni kaj dosti pisalo, saj nihče od njiju ni komentiral tega. Zvezdnica in škotski pevec hočeta svojo ljubezen namreč skrivati pred javnostjo. Je pa Lana pred dvema letoma v nekem intervjuju priznala, da je navdih za pesem Off to the Races našla prav v Barrie-Jamesu. Aprila lani se je tudi pojavil v njenem videospotu Summer Wine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:57 1. Februar 2014.

    Vaš komentar je bil izbrisan zaradi kršitve kodeksa Žurnala24.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.