Lana Del Rey zaljubljena v Axla Rosa?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevka Lana Del Rey in pevec Axl Rose naj bi bila par.
Oglej si celoten članek

Govorice, da sta 25-letna Lana in pevec skupine Guns N'Roses par, so se pojavile, ko so ju ujeli pri zapuščanju hotela Chateau Marmont v Los Angelesu. Pred stavbo ju je čakal avto, ki ga je vozil Axlov prijatelj, v njem pa je na domnevna golobčka čakala Lanina prijateljica. Kam se je druščina odpeljala, žal ni znano.

Znano pa je, da je Lana velika oboževalka Axlove skupine. Pred kratkim so lepotičko videli na kar dveh koncertih 50-letnega rockerja, na katerih se je veselo fotografirala z oboževalci. Glasbenika govoric še nista komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.