Lance bo petič očka

Foto: Žurnal24 Lance se že veseli naraščaja. (Foto: Flynet/JLP)
Ameriški kolesarski zvezdnik Lance Armstrong in njegovo dekle Anna Hansen bosta povila drugega otroka. To bo za Armstronga peti otrok.
Oglej si celoten članek

Armstrong je še nerojenemu otroku ustvaril profil z imenom Cinco Armstrong na spletnem družbenem portalu Twitter in zapisal: „Imam dve roki, dve nogi in vzdevek. Se vidimo oktobra. Trenutno sem velik kot limona in imam profil na Twitterju.“

Armstrong je veselo novico zapisal tudi na svojem profilu. „Ljudje so opazili, da sledim nekemu Cincu Armstrongu. Kaj naj rečem? Še en čudež v mojem življenju. Komaj čakam!“ Armstrongovi oboževalci pa so že izvohali, kako naj bi bilo otroku ime. Bodoči očka je namreč otrokov profil registriral na ime JackOlivia.

To bo za Armstronga peti otrok. Tri otroke ima iz prvega zakona, lani junija pa je z dekletom Anno Hansen povil sina Maxa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.