Lanskoletni zmagovalec Kmetije denarno nagrado oplemenitil

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Čeprav je še mlad, so njegove odločitve dobro premišljene in prav zaradi njih je zdaj na vidiku tudi realizacija novega ambicioznega projekta.
Oglej si celoten članek

24-letni Tilen Brglez je kot zmagovalec lanskoletne Kmetije prejel zajeten kupček denarja, a ga prejem visoke nagrade ni premamil v nepremišljene nakupe, temveč je denar raje oplemenitil, kolikor se je to le dalo. "Denar rad investiram in ga obračam," nam pove. Svojo iznajdljivost je pokazal že pri nakupih in kasnejših dražjih prodajah različnih stvari, kot so recimo motorji ali avtomobili.

Med drugim se Tilen ukvarja tudi z organizacijo prireditev in ravno pred kratkim je organiziral prireditev z naslovom Breskvice, na kateri so med drugim nastopili tudi Jasmin Stavros, Neda Ukraden in Damjan Murko. A zdaj je pred njim prav poseben izziv, saj si želi odpreti diskoteko. Najprej jo je želel odpreti v Rogaški Slatini, a tam žal ni našel ustreznega prostora, zdaj pa jo namerava odpreti drugje, saj je prostor že našel in če bo vse potekalo po načrtih, bi se vrata diskoteke lahko odprla že čez približno dva meseca. "Veliko je še za postoriti. Prostor je treba ustrezno opremiti in potem poskrbeti tudi še za vse ostalo," je razkril. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.