Lara Goršek Kos po padcu v srbskem šovu v bolnišnici

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Pišejo, da je doživela tudi živčni zlom …
Oglej si celoten članek

Naša resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos (Kmetija, Sanjski moški), ki se je podala v srbski resničnostni šov Bar, je po poročanju Kurirja pristala v bolnišnici. Kriv naj bi bil padec, ko pa je izvedela, da naloge v šovu ne bo mogla dokončati, naj bi doživela še živčni zlom, kot poroča srbski Kurir. 

"Bar ni za šibke," je povedala voditeljica Jelena Nikolić in sporočila, da se Lara v šov ne vrača. "V Beograd me je že prišel iskati fant. V redu sem, a lahko ne bi bila. Srbski šovi so veliko bolj brutalni in za njih nisi človek, temveč le lik za dosego cilja. Zaradi pogodbe o podrobnostih ne smem govoriti, a mi je žal, da javnost nikoli ne bo izvedela, kaj se je v resnici zgodilo," pa je za zurnal24.si povedala Lara.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:08 24. Januar 2022.

    Punca, kaj ko bi si pričela služiti denar na neki bolj normalen način?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.