Lara o zamenjavi na Planet TV-ju: "Morda imam premajhne prsi"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Lani je na komentatorskem stolčku v oddaji Brez cenzure sedela Lara Goršek Kos, nekdanja tekmovalka Kmetije: Nov začetek, letos pa jo bo ob Denisu in Jasni Kuljaj zamenjala Špela Grošelj. V oddaji bodo tokrat razpravljali o šovu Bilo je nekoč.
Oglej si celoten članek

"Nisem vedela, da bo tudi letos na sporedu oddaja Brez cenzure. Priznam, da me je to malce negativno presenetilo. Očitno imam premajhne prsi in prekratek ali pa morda predolg jezik,“ je Lara za Žurnal24 pokomentirala odločitev Planet TV, da za komentatorko najamejo Grošljevo.

V zadnjem času se je veliko govorilo o "sporu“ med Laro in Jasno Kuljaj. Kuljajeva je namreč v tekmovanju za najlepši dekolte izgubila proti Lari. "To ni bil lahek udarec, da te ena punca z dvema višnjama tako premaga,“ se je takrat pošalila  Jasna.

Ali je bila za Larino zamenjavo kriva Jasna? "Odnosa z Jasno ne bom komentirala. O tem se je že veliko govorilo. Z veseljem bi še sodelovala pri oddaji, a že vedo, zakaj je tako, kot je. Televizija ni vse. Življenje gre naprej. Denar lahko zaslužiš tudi na drugačen način in le le s pričkanjem na televiziji,“ je povedala Lara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • Kaj mene briga kakšne zdrahe imajo planettvjevci med sabo. Mene ne zanima kaj počnejo pod površjem. Delajo v šov biznisu …

  • 14:44 12. Februar 2016.

    kaj nisi janševik potlej pa oprosti

  • 13:58 12. Februar 2016.

    Ka na zurnal 24 spite ??? Spodnji komentarji so izven konteksta in za nameček zelo primitivni ! Prosim za posredovanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.