Lara Žani v slovo pokazala vse!

Foto: Planet TV lara Foto: Planet TV lara Foto: Planet TV lara Foto: Planet TV lara Foto: Planet TV lara Foto: Planet TV lara Foto: Planet TV lara Foto: Planet TV lara Foto: Planet TV lara Foto: Planet TV lara
Laro si je snemalec med tuširanjem zelo dobro ogledal, še zlasti od zadaj.
Oglej si celoten članek

V današnji oddaji Kmetija: Nov začetek nas bo Planet TV spet razveselil z vročimi posnetki. Ti so tako pikantni, da so jih morali celo zamegliti.

Pod tušem so tokrat ujeli Laro, ki pa ni bila popolnoma gola - na glavi je imela kapo. Družbo ji je delala Žana in dekleti sta se ves čas prešerno zabavali. V nekem trenutku pa je Lara rekla: "Če jaz pomislim, kaj vse sva midve že delala iz oči v oči." Žana ji je le hudomušno odgovorila: "Ne bi vedla."

Le kaj je imela v mislih svetlolaska, ki je priznala, da je biseksualka?

Lepotički pa se bosta morali vsaj za nekaj časa ločiti. Žana bo namreč danes zapustila kmetijo in se odpravila v kajžo, kjer bo počakala na jutrišnji dvoboj. 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:00 14. November 2014.

    Lepotički? HM

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.