Larry King se ne ločuje

Foto: Žurnal24 Larry King se za zdaj še ne bo ločil. (Foto: Reuters)
Pronicljivi Larry King se kljub vsem težavam v zakonu ne bo ločil od svoje sedme soproge Shawn Southwick King.
Oglej si celoten članek

Čeprav sta zakonca odvetnikom že naročila, naj začnejo z ločitvenim postopkom, se je par očitno premislil. "Svoje otroke imava rada, kot družina se imamo radi. To nam je najbolj pomembno," sta povedala v izjavi. "To sva dolžna sebi in najinima otrokoma. Zahvalila bi se prijateljem za vso ljubezen in podporo," sta še dodala.

Petdesetletna Shawn naj bi Kinga varala s sinovim trenerjem bejzbola. Larry King (76) in Shawn imata skupaj enajstletnega Chanca in devetletnega Cannona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.