Laskavo priznanje za porsche 911

Foto: Žurnal24 Porschejev obritoglavec se je najbolj prikupil bralcem revije Auto Motor und Spo
Družba Porsche AG iz Stuttgarta je za model porsche 911 prejela priznanje za najboljši avto na svetu v kategoriji kabrioletov.
Oglej si celoten članek

Skoraj 95 tisoč bralcev avtomobilistične revije Auto Motor und Sport je odprto carrero postavilo na prvo mesto, pred skupno 49 drugih kabrioletov, roadsterjev in spiderjev. Porsche 911 carrera tako nadaljuje enkratno tradicijo. Na dosedanjih 32 tekmovanjih po izboru bralcev, ki jih ta revija pripravlja od leta 1977, so model 911 carrera ter njeni različici turbo in 911 cabriolet skupaj osvojili že 37 zmag v skupnih uvrstitvah. Kadar glasovi bralcev niso zadostovali za zmago, se je porsche 911 uvrstil na drugo mesto, večinoma za druge Porschejeve modele, kot sta bila 959 ali carrera GT.

Z naslovom najboljši avto na svetu je porsche 911 poleg priznanja Auto Trophy, ki mu ga je novembra podelil Autozeitung v kategorijah najboljši športni avto in najboljši kabriolet nad 30 tisoč evrov, osvojil najpomembnejše nagrade po izboru bralcev avtomobilističnih revij v nemškem jeziku v sezoni jesen/zima 2007/2008.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.