Lastnik najbolj seksi pričeske je ...

Foto: FameFlynet Bradley Cooper Foto: FameFlynet Ryan Gosling Foto: Reuters David Beckham Foto: FameFlynet Pictures Princ Harry Foto: Fame Flynet Harry Styles
Kdo je lastnik najbolj seksi moške pričeske Hollywooda? Ženske pravijo, da Bradley Cooper.
Oglej si celoten članek

Za malo daljšo in nagajivo razmršeno pričesko Braddleya Cooperja je glasovalo kar 40 odstotkov žensk, ki pravijo, da je njegova pričeska popolna za božanje. Z rokami preko las bi šle tudi Ryanu Goslingu, ki je dobil 20 odstotkov glasov in Davidu Beckhamu s 17 odstotki glasov.

Med prvo peterico največjih lasnih zapeljivcev pa sta se uvrstila tudi princ Harry, ki je s pričesko prepričal 7 odstotkov žensk in pevec skupine One Direction, Harry Styles, ki z lasmi obnori 5 odstotkov sodelujočih.

Kot kaže, ženske najbolj privlačijo malo daljši, razmršeni ali nazaj počesani lasje. Si jih že puščate rasti?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.