Lastnosti, ki so moškim pomembnejše od videza

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Pravijo, da je moškim najpomembnejši videz žensk, a temu ni tako.
Oglej si celoten članek

Osebnostno zreli moški so pozorni na naslednje lastnosti:

1. Ste ljubeči. Dobro in ljubeče srce je na samem vrhu seznama lastnosti, ki jih moški na ženskah cenijo.

2. Ob vas se počuti kot doma. Dajete mu občutek varnosti in udobja.

3. Poveste mu, da nima prav. Moški ob sebi ne potrebuje ženske, ki bo ves čas le kimala, ampak partnerko, ki ga bo opozorila na njegove napake.

4. Ste močni, a hkrati zelo ženstveni. Moški obožujejo ženske z močnim značajem, ki pa morajo biti hkrati ženstvene. V moških očeh so najbolj seksi tiste ženske, ki vedo, česa si želijo in svoje samozavesti ne skrivajo.

5. Ambicioznost. Odločne, motivirane in ambiciozne ženske moške zelo privlačijo. 

6. Pripravljeni ste sklepati kompromise. S to lastnostjo boste moškim dokazali, da ste zrela in razumna ženska.

7. Ljubite ga z vsem srcem. Ko je ženska zaljubljena, se svojemu izbrancu preda z dušo in telesom. Takšno vdanost moški zelo cenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.