LaToya šlatala joške Jasne Kuljaj

Foto: mediaspeed La Toya Foto: mediaspeed La Toya Foto: mediaspeed La Toya Foto: mediaspeed La Toya Foto: mediaspeed La Toya Foto: mediaspeed La Toya
Za La Toyo je letošnji tradicionalni piknik pod klobuki minil v znamenju jošk, njenih in tujih.
Oglej si celoten članek

Tudi letos je sicer večina slovenskih estradnikov na tradicionalnem Lady pikniku pod klobuki predstavila svoja najlepša in najbolj odštekana pokrivala, znana slovenska pornesa La Toya pa se je namesto klobuka raje odločila na ogled postaviti svoje joške. Med pogovorom s televizijsko voditeljico Jasno Kuljaj pa si je privoščila še nekoliko otipavanja njenega oprsja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 22:58 7. December 2012.

    Vprašajte nogometaša Cimerotića?

  • 12:38 17. Junij 2012.

    Baba pjana rt prodana,vsaj tko mi delujeta tile dve blonduši z IQ-jem,kot otroški čeveljci.

  • 11:08 17. Junij 2012.

    Jao kok sta smotani.....kuri

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.