Lautnerjeva idealna ženska

Foto: Žurnal24
Igralec Taylor Lautner, zvezda filmov Somrak in Mlada luna, je pri Oprah razkril, kakšna ženska lahko osvoji njegovo srce.
Oglej si celoten članek

Osemnajstletnik je v oddaji Oprah Winfrey priznal, da sta mu zvestoba in poštenost najbolj pomembni, odločilna pa je tudi samozavest ženske, ki mu je všeč.
"Pomembno je tudi, da se zna sprostiti, se zabavati in biti tisto, kar je," je dodal mladi igralec.

Lautnerja so povezovali s Seleno Gomez, lani pa tudi s Taylor Swift. Viri blizu igralca pravijo, da zveza s slednjo nikoli ni bila resna. "Postala sta zelo dobra prijatelja. Nekajkrat sta šla na zmenek, toda ni se izšlo, saj on živi v Los Angelesu, ona pa v Nashvillu," je razkril neimenovani vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.