Lawrenceovo in Cooperja nihče ni hotel

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Za film Serena, v katerem igrata oskarjevka Jennifer Lawrence in Bradley Cooper, niso našli kupca.
Oglej si celoten članek

V ZDA so dolgo iskali distributerja, ki bi bil pripravljen prevzeti film Serena, v katerem igrata ljubljenca ameriškega občinstva oskarjevka Jennifer Lawrence in Bradley Cooper, ki sta skupaj zaigrala že v dveh velikih filmskih uspešnicah – Ameriške prevare in Po dežju posije sonce.

Zainteresiranim so film, ki sta ga Cooper in Lawrenceova posnela skoraj eno leto pred filmom Po dežju posije sonce, prikazali na kar treh različnih predstavitvah, a ga nihče ni kupil. Na koncu ga je vzel distributer Magnolia Pictures, čigar hčerinska družba 2929 Productions je film produciral. "Film so tako nesrečno zmontirali, da ni imel smisla,“ je povedal eden od distributerjev, ki je film zavrnil, in dodal, da tudi igra ni bila najboljša, še zlasti Jenniferina interpretacija norosti.

Dramo, ki bo v ameriška kina prišla v začetku prihodnjega leta, ne bodo predlagali za oskarja. Sereno bodo sicer prvič javno prikazali na londonskem filmskem festivalu prihodnji mesec.

Film, ki je posnet po romanu Rona Rasha, govori o lesnem mogulu v času velike depresije, katerega odnos z ženo se zaplete, ko ugotovi, da mu ne more roditi otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.