Laž o Williamovi in Katini ljubezni

Foto: EPA/Michael Middleton
Foto: EPA/Michael Middleton
Kate Middleton je princa Williama spoznala že pred študijem.
Oglej si celoten članek

Biografija "Kate – bodoča kraljica" razburja Otočane. Avtorica Katie Nicholl namreč trdi, da sta se William in Kate javnosti zlagala, ko sta izjavila, da sta se spoznala med študijem na Univerzi v St Andrewsu na Škotskem.

Nichollova pravi, da je Kate princa Williama in tudi princa Harryja spoznala že veliko prej, in sicer prek skupnih prijateljev. Po tem srečanju naj bi se Kate odločila, da ne bo študirala v  Edinburghu, ampak na isti univerzi kot princ. Ko je izvedela, da je v Edinburghu sprejeta, si je vzela eno leto odmora in odpotovala v Firence. Ko se je vrnila, se je vpisala na Univerzo v St Andrewsu. "To je bilo zelo tvegano. Prijave v St Andrewsu so se, potem ko se je razvedelo, da bo tam študiral William, povečale za 50 odstotkov,“ piše v knjigi.

A Kate je imela srečo. Tako kot William se je vpisala na študij umetnostne zgodovine. Po pisanju avtorice naj bi se Kate zelo trudila za prinčevo pozornost. Tudi zato se je na dobrodelni modni reviji odločila predstaviti prosojno obleko, s katero je Williama popolnoma prevzela. "Vroča je,“ naj bi princ ob pogledu na temnolasko rekel prijatelju.

Preostalo je zgodovina ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.