Lažete lahko, ampak pošteno

Foto: SiTi Teater Laži, ampak pošteno
Se vam je kdaj kdo zlagal v obraz, vi pa ste mu še nasedli? Temu zdaj naredite konec! V SiTi Teatru se ob 20. uri ob monokomediji Laži, ampak pošteno naučite prepoznati pravo laž.
Oglej si celoten članek

Mednarodno uveljavljeni strokovnjak za poštene in temeljite laži, ekskluzivni lastnik licence MPL® (Motivator poštenega laganja), doktor Borut Veselko, vas bo s prikazom osnovnih tehnik laganja v eni sami uri naučil prepoznati škodljivo laž. Laži se boste od zdaj naprej lahko le še smejali v obraz.

Za monokomedijo, ki traja 75 minut boste odšteli od 13,50 evra do 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.