Lažni milijonar okradel Ecclestonovo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Petra Ecclestone je na trg dala svojo vilo v Londonu, ki si jo je med drugim ogledal tudi lažni milijonar. Ta je zvezdnico med ogledom oškodoval za več kot pol milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Znana dedinja je v svojo hišo, ki naj bi bila vredna več kot 36 milijonov dolarjev, spustila moškega z imenom Oleg, ki se ji je predstavil kot milijonar iz Kazahstana. A "Oleg" v Petrino vilo ni vstopil kot potencialni kupec, temveč kot ropar, ki je zvezdnici ukradel diamantne uhane in diamantno zapestno uro rolex ter jo tako oškodoval za približno 570 tisoč evrov.

Petra ni poklicala policije, saj ni hotela, da bi novica o kraji prišla v medije, a se je to kljub temu zgodilo. Je pa temeljito izprašala svoje osebje in ga tudi pregledala, vendar ni našla ničesar, britanski Daily Mail pa še poroča, da ne bo uveljavila zavarovanja za ukradeni nakit. Omenjenemu portalu je uspelo še izvedeti, da so istega moškega z imenom Oleg v zadnjih tednih že večkrat opazili v bližini luksuznih domovanj v istem okolišu ter da moški ves čas nosi sončna očala. Vmes so še odkrili, da Oleg ni njegovo pravo ime.

Dedinja, ki je po dogodku zapustila Otok in odletela v Los Angeles, naj bi bila zaradi kraje precej pretresena. Njena tiskovna predstavnica je sporočila, da za zdaj ne bo dajala izjav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:42 7. Avgust 2013.

    /...Vmes so še odkrili, da Oleg ni njegovo pravo ime. .../ <br />Ne me j..... Policija je mogla vložiti ogromno …

  • 12:29 7. Avgust 2013.

    Pa ne more se biti lep , bogat in pameten

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.