Le kaj si o tej napaki misli Penelope?

Foto: Instagram penelope cruz Foto: Instagram penelope cruz
Ameriški filmski akademiji, ki je sinoči podelila oskarje, je s podpisom pod fotografijo, ki jo je objavila na Instagramu, brcnila v temo.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram penelope cruz Glede na to, da je Penelope Cruz med srečnicami, ki se lahko pohvalijo z oskarjem, bi pričakovali, da jo člani ameriške filmske akademije poznajo.

A očitno ni tako. Na Instagramu so jo na fotografiji z Robertom De Nirom zamenjali za Salmo Hayek. "Neumni, rasistični idoti,“ naj bi se pod fotografijo razhudil komentator. To je verjetno tudi razlog, da so jo umaknili ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:43 3. Marec 2014.

    Lepo, da ste popravili napako. Torej le berete ...

  • 15:09 3. Marec 2014.

    Rasisti? Pa obe sta latini....vse je to isto....

  • 13:22 3. Marec 2014.

    Blažama? In to ravno v prispevku o napaki? :-)))))))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.