Le kako se ob tem počuti igralčeva družina?

Foto: Bidami.com
Foto: Bidami.com
Nekdo na spletu prodaja sončna očala, ki jih je na dan svoje smrti nosil Paul Walker.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani BidAMI.com se je pojavil oglas, ki se ga bodo (morda) razveselili oboževalci pokojnega Paula Walkerja. Nekdo namreč prodaja sončna očala, ki jih je igralec nosil na dan svoje smrti, gasilni aparat, s katerim naj bi gasili razbitine avtomobila, v katerem je umrl, in celo kos razbitin.

Prodajalec trdi, da je novembra, ko se je zgodila tragedija, poskušal pomagati reševalcem, a so ga policisti odgnali. Ko se je situacija pomirila, se je vrnil in v grmovju našel očala. Da gre za Walkerjeva, je izvedel šele pozneje, ko so se v medijih pojavile zadnje fotografije zvezdnika.

Za predmete se je do tega trenutka zanimalo že več oseb. Nekdo je zanje pripravljen odšteti 1.729 dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.