Le smrt ju lahko loči

Foto: Žurnal24 carla bruni afp
Sveže poročena Carla Bruni je v svojem prvem intervjuju po poroki s predsednikom Nicolasom Sarkozyjem izrazila pričakovanje, da bo njuna zveza trajala večno.
Oglej si celoten članek

Bila je ljubezen na prvi pogled. Za nekdanjo italijansko manekenko, danes pevko Carlo Bruni je bilo usodno prvo srečanje s Sarkozyjem. "Nisem oklevala. Takoj sem se želela poročiti z njim," je dejal Brunijeva. Njuna javno zelo odmevna romanca je dosegla vrhunec s skromno poroko 2. februarja.

Poročila sta se manj kot štiri mesece po Sarkozyjevi ločitvi od druge žene Cecilie in devet tednov po njunem prvem srečanju. Vsi, ki menijo, da sta prehitro skočila v zakon, se motijo, je dejala Carla. Njeno razmerje s francoskim predsednikom naj bi bilo drugačno od njenih prejšnjih razmerij. "Občutek imam, da se mi ne more zgoditi nič slabega, ko sem z njim."  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.