Le zakaj te ne morem zapustiti?

Foto: Žurnal24 Avtorici Tina Velantan in Urška Vohar se ne gibljeta v skladu z določenim ciljem
V Stari mestni elektrarni - Elektro ste ob 20. uri lahko priča uprizoritvi plesne predstave Zakaj te ne morem zapustiti, ki je premiero doživela včeraj.
Oglej si celoten članek

Zakaj te ne morem zapustiti je napet poskus iskanja užitka v plesu, po 20 letni plesni karieri. Je saga o ohromljenem, otopelem, izpraznjenem in asocialnem telesu in je tudi sistematičen beg iz depresije.

Zgodba se vrti okoli navezanosti in izpovedi dveh okoli 30 let starih žensk. Gre za komedijo o človeški eksistenci, ki je krhka in brezsmiselna, vendar kljub temu nekaj vredna.

Cena vstopnice je 10 evrov, za dijake, študente in upokojence 7.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.