Lea Plut o komentarjih, da je bila med MasterChefom zadeta

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Ta teden je šov MasteChef Slovenija zapustila Lea Plut, ki je morala po šovu poslušati komentarje, da je neiskrena in da je bila med snemanjem zadnje oddaje "zadeta kot mamba“.
Oglej si celoten članek

Lea je v pogovoru za Žurnal24 povedala, da ni prav nič razočarana, da je morala že tako zgodaj zapustiti šov. "Od te izkušnje sem ogromno odnesla,“ pravi svetlolaska, ki bi se še kdaj prijavila v resničnostni šov. "Če bi bil na podobnem nivoju, potem ja. MasterChef bi ponovila in verjetno bi ravnala enako. Vesela sem za to izkušnjo, ki je bila neponovljiva in življenjska.“

Lea si je lahko konkurenta za izločitveni test izbrala sama. Njeno pojasnilo, zakaj je izbrala Lucijo Čirović, je dvignilo veliko prahu. Lea je namreč povedala, da je Lucija od vseh najbolj napredovala in da je njena najljubša oseba. Nekateri so jo zato označili za hinavko. Ji je žal, da se je tako odločila? "Kje pa, še vedno trdim enako. Nisem želela še več negativne energije na izločitvenem testu. Zaželela sem si dveh, ki sta mi všeč. Lucijo občudujem, je zelo pozitivna. Tako tudi Bertoncelj.“ Na komentarje, da je neiskrena, pa pravi, da ji je vseeno, če jo ljudje tako vidijo.

Po njenem izpadu so se mnogi spletni komentatorji spraševali tudi, ali je pod vplivom prepovedanih substanc, saj je delovala zmedeno. "(Smeh) A res to pišejo? Nisem opazila, tudi brala nisem nič. Ne vem … Smešno mi je,“ je namigovanja pokomentirala visokorasla lepotica, ki sicer za izpad iz šova  krivi slab dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:43 9. April 2017.

    Ženska je tako polna same sebe, da je kar grozno. Obnašala se je pa res tako, kot da je zadeta. …

  • 13:42 8. April 2017.

    Zadeta bla kt mamba....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.