Lea Sirk ni več taka

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Pevka je prava kameleonka.
Oglej si celoten članek

Vijolična, roza, modra … Lea Sirk ima rada barve, sploh kar se tiče pričeske. Zelo dolgo je bila zvesta modri barvi las, z bolj poletnim vremenom pa se je odločila za nežni koralni odtenek, ki je letos zelo moderen. Vam je "nova" Lea všeč?

A nova ni le pevkina pričeska, prejšnji teden je namreč izdala novo skladbo Po svoje, s katero je že začela turnejo po domačih radijskih postajah, prisluhnite ji lahko spodaj. Praznovala pa ni le izida nove skladbe, temveč tudi hčerkin četrti rojstni dan. Lea ima tako obilo razlogov za veselje!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.