Lea Sirk objavila fotografijo z domnevno novim

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Lea očitno zna dvigniti prah, pa naj bo to poklicno ali zasebno …
Oglej si celoten članek

Konec februarja je v reviji Nova odjeknila novica, da je naša pevka in voditeljica Lea Sirk končala zvezo s svojim dolgoletnim partnerjem, producentom Gabrom Radojevičem, kar je za zurnal24.si takrat tudi potrdila: "Z Gabrom sva šla vsak svojo pot, ostala v dobrih odnosih. Za vedno naju združujeta dve mali princeski. Najina angelčka. Vse ostalo je trenutno nepomembno." 

30-letna Lea naj bi zaljubila v 28-letnega slovenskega košarkarskega reprezentanta Alena Hodžića, ki je od njenega nekdanjega partnerja mlajši kar 12 let. Športnik naj bi se nedavno ločil od soproge Alme. Lea pa je skupno fotografijo že pred časom objavila na Instagramu. Alen je namreč član kluba Koper Primorska, katerega ambasadorka je prav Lea. Pevka je tako že pred pol leta objavila skupinsko fotografijo s košarkarji, na kateri je tudi Alen.

Ljubezenski preobrat je vsekakor nepričakovan, saj je Lea še pred devetimi meseci na Instagramu čestitala Gabru za rojstni dan in ob tem zapisala, da ga ljubi do lune in nazaj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:42 10. Marec 2020.

    Oh, f.ck ne morem verjet, kaj pa zdaj? A je domačih fantov je pa v Kopru zmanjkalo.

  • 10:54 10. Marec 2020.

    in kako dolgo bo trajala ta veza?

  • 10:53 10. Marec 2020.

    to pa res ni presenečenje............njeno obnašanje je vse povedalo......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.