Lea Sirk prvo tetovažo skrila na to seksi mesto

Foto: osebni arhiv Lea Sirk Foto: osebni arhiv Lea Sirk Foto: osebni arhiv Lea Sirk
Odločila se je za prvega in priznala, da je hudo bolelo.
Oglej si celoten članek

Pevka Lea Sirk, ki jo lahko vsako nedeljo spremljamo v šovu Znan obraz ima svoj glas, si je omislila prvo tetovažo. Odločila se ga je narediti na trebuhu, tik pod prsmi. "Iskala sem skrito mesto na telesu, da bi bila tetovaža moja, nekaj, kar ne bi bilo izpostavljeno na vsaki fotografiji,“ je za naš medij povedala zgovorna Primorka.

Omislila si je motiv lestenca, za katerega pravi, da predstavlja njeno življenje: "Zato sem na vsakem koncu lestenca zapisala tudi imeni svojih hčerk. Lestenec je nekaj elegantnega, tatu mi je bil všeč kot ideja, saj ima tanke linije in je preprost. Mislim, da mi ne bo žal, da sem si ga dala narediti.“ (smeh)

Pravi pa, da je bila izkušnja zelo boleča: "Res je bolelo! Tam so rebra in žlička od želodca in kot so mi drugi rekli, baje to ni najboljše mesto za prvo tetovažo. Bo drugič treba izbrati bolj 'špehato' mesto.“ (smeh)

Lea pravi, da so domači nad tetovažo navdušeni, sploh njeni hčerki, ki štejeta 2 in 4 leta: "Sta že dobili idejo, da bi si na trebuh vtetovirali 'mami' in 'tati', pa sem rekla, da to mogoče ni tako dobra ideja. (smeh) Oni dve sta najbolj navdušeni nad tetovažo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:54 21. November 2017.

    Jaz pa zaradi nje ne morem spati, tako mi je lepa. Ne naredi samo frizura človeka. Njeno veličino zaokroža še …

  • 20:13 19. November 2017.

    Simpatična in zelo kvalitetna pevka, tudi njeno orsje je vrjetno ok. Ampak frizuro ima ostudno grdo!

  • 18:47 19. November 2017.

    Pa koji K___c je ta Leja? da je njen tatu pod joški tako zanimiv!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.