Lea Sirk rodila, tako je ime njenemu tretjemu otroku

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čestitke!
Oglej si celoten članek

Pevka Lea Sirk in slovenski košarkarski reprezentant Alen Hodžić sta se včeraj razveselila sina, ki sta ga poimenovala Tai. Lea je v zvezo, ki jo je potrdila letos spomladi, pripeljala dve hčerki, Ael in Sio. Njun oče je glasbeni producent Gaber Radojevič.

Novico o prihodu novega družinskega člana je lepotica sporočila na družbenih omrežjih. "Hvala vsem za čestitke! In... dobrodošel Tai. Skupaj z Ael in Sio boste prava banda. In obenem se zahvaljujem še osebju Splošne bolnišnice Izola. Od prve do zadnje osebe. Čudoviti ste!"

Družinici čestitamo!

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:11 23. November 2021.

    Pa koga sploh zanima ta kura antipatika.

  • 09:57 23. November 2021.

    Nekatere je očitno sram, da so Slovenci. Ubogim otrokom dajejo nekakšna kitajska ali korejska imena ali celo le par naključno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.