Lea Sirk: Zato sedaj nimam povečanih dojk

Foto: youtube
Foto: youtube
Lea Sirk je dala zabaven intervju.
Oglej si celoten članek

Naša predstavnica Lea Sirk je v intervjuju za blog Wiwibloggs razkrila, kdaj je nazadnje, ko je morala sprejeti pomembno odločitev, rekla: "Hvala, ne“.

Pevka pravi, da so ji na Finskem ponudili dobro službo, a jo je odklonila. "Zelo dobra služba, zelo dobra plača, s katero bi lahko lepo živela. Morda bi si omislila celo (večje, op. avt.) dojke … Kot vidiš, te službe nisem sprejela. Rekla sem "hvala ne“, zato sedaj nimam dojk,“ se je pošalila Lea, ki je v pogovoru razkrila tudi, zakaj v nastopu njene plesalke v rokah nimajo več okenskih okvirjev.

"Nekateri so govorili, da so okna slaba odločitev. Meni pa so bila všeč. Želela sem, da bi ljudje razumeli, da govorim sebi,“ je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:26 12. Maj 2018.

    S takšnimi izjavami si res uničuje svoje dobro ime. Dobra pevka, ma ji je slava že skisala možgane.

  • 21:49 12. Maj 2018.

    Kretenasta baba koga briga kake Joške mas

  • 18:41 12. Maj 2018.

    Prava afna..idi raje domov

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.