Leeloojamais predstavljajo Night Phone

Foto: Žurnal24 Leeloojamais prepevajo Night Phone. (Foto: Promo)
Uspešni Leeloojamais so danes predstavili drugi singel z naslovom Night phone, ki napoveduje izid njihovega četrtega albuma.
Oglej si celoten članek

Leeloojamais so danes na radijske postaje plasirali drugi singel z naslovom Night Phone, ki napoveduje izid njihovega četrtega albuma.

 

Skladbi lahko prisluhnete tukaj: Night Phone

 

Brežiška skupina se je v zadnjih mesecih uspešno predstavljala s skladbo Still I Try, aprila pa bo po njihovih napovedih končan prihajajoči album, ki ga bodo zaznamovale pesmi v angleščini.

 

Za skupino Leeloojamais je zelo uspešno leto, ki si ga bodo zapomnili predvsem po nominaciji za nagrado Best Adria Act v sklopu evropskih MTV-nagrad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.