Legendarni koncert Led Zeppelin v Sloveniji

Foto: Kevin Westenberg
Foto: Kevin Westenberg
Jutri bodo v vseh kinodvoranah Planeta Tuš na velikem platnu predvajali legendarni koncert skupine Led Zeppelin – Celebration Day.
Oglej si celoten članek

Ste vedeli, da je koncert skupine Led Zeppelin Celebration day 10. decembra 2007 hotelo videti več kot 20 milijonov ljudi, s čimer se je v zgodovino zapisal kot najbolj zaželen koncert nasploh? Srečo je imelo le 18 tisoč ljudi, ki vstopnice dobili na posebni loteriji, zdaj pa se oboževalcem v kar 40 državah po svetu prvič ponuja možnost, da tako rekoč iz prve vrste ta zgodovinski dogodek doživijo tudi v Sloveniji.

Prvo javno predvajanje koncerta boste lahko doživeli v sredo, 17. oktobra, ob 20. uri v vseh kinodvoranah Planeta Tuš, za vstopnico pa boste morali odšteti le sedem evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.