Leighton Meester toži svojo mamo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Leighton Meester toži svojo mamo, ker naj bi le-ta porabljala mesečno podporo, namenjeno njenemu malemu bratcu, v napačne namene.
Oglej si celoten članek

Zvezda serije Opravljivka Leighton Meester vsak mesec nakazuje 7.500 dolarjev oziroma 5.100 evrov svoji materi Constance za nego mlajšega brata Lexa, ki ima resne zdravstvene težave. Leighton sedaj trdi, da je njena mati nakazani denar porabila za plastično operacijo, injekcije botoksa ter lasne podaljške, zato se je odločila za tožbo. Poleg tega tožba bremeni Constance, da je od 25-letnice poskušala izsiliti še več denarja. Zvezdičina mati naj bi namreč trdila, da sta imeli s hčerko ustni dogovor, ki naj bi Leighton nalagal 10.000 dolarjev oziroma 6.800 evrov mesečnega nakazila.

Leighton zahteva od sodnika, naj razsodi, da takšen dogovor ne obstaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.