Leighton si želi skrbništva nad bratom

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Zvezda televizijske serije Opravljivka Leighton Meester, ki je pred kratkim vložila tožbo proti svoji materi, po najnovejših informacijah želi skrbništvo nad svojim mlajšim bratom.
Oglej si celoten članek

Leighton Meester je nedavno vložila tožbo proti svoji materi Constance, saj naj bi slednja mesečne rente, ki ji jih je zvezdnica pošiljala za oskrbo bolnega brata, porabila za drage kozmetične operacije. Leighton je zaradi bratca v hudih skrbeh, saj je pred kratkim prestal možgansko operacijo in trpi za številnimi zdravstvenimi težavami. Želi si, da bi se iz Kalifornije preselil v njeno domovanje v New Yorku.

Neimenovani vir je za ameriški časnik zaupal: "Leighton se mati gnusi in je odločena, da bratca čim prej reši iz trenutne situacije. Želi, da Lex zapusti mati in pride živeti k njej v New York. Z bratom si je resnično blizu in ubija jo, da ne more biti ob njem in mu bolj pomagati."

Zvezdnica, ki je svoji družini pošiljala dobrih pet tisoč evrov mesečno, je sita materinega življenjskega stila in zavračanja dela. Je zdrava in fizično sposobna za delo, vendar pričakuje, da jo bo finančno vzdrževala hči. Constance, ki je Leighton rodila v teksaškem zaporu, kjer je prestajala zaporno kazen, zaradi vpletenosti v drogeraško verigo, hčerko toži za več milionsko odpravnino, če ji le-ta ne bo ponovno pričela plačevati mesečne rente. Takšen naj bi bil namreč ustni dogovor med družinskimi člani, ki pa ga zvezdnica zanika in pravi, da tak dogovor ni nikoli obstajal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.