Lekšetova ob pravem času na pravem mestu

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Kim Rebecci Lekše, miss Earth Slovenije 2011, je uspel veliki met.
Oglej si celoten članek

Svetlolaso slovensko lepotico so sprejeli na mehiško igralsko akademijo CEA, na katero se vsako leto prijavi več tisoč ljudi, sprejmejo pa jih le 150, 20 pa podelijo štipendijo. Med srečnimi 20 je letos tudi Kim.

Kim nam je izdala, da je morala pred žirijo pokazati svoje igralske in tudi pevske sposobnosti, del avdicij pa so tudi razgovori. Da je sprejeta, je Kim izvedela dober teden po avdicijah in, kot pravi, so bili občutki ob sprejetju na študij igre "neverjetni".

Študij na akademiji, ki jo je obiskovala večina mehiških zvezdnikov iz telenovel in tudi nekaj znanih hollywoodskih igralcev, bo začela septembra. “Sem del prilagojenega programa, s katerim bom izpopolnjevala španščino in pilila mehiški naglas," pravi Kim, ki sicer nima nikakršnih igralskih izkušenj, si je pa že našla agenta. "Ponudba se glasi, da izpilim svoj naglas in čim prej poskusim igranje. Imam agenta, saj je drugače zelo težko priti do priložnosti,“ je razložila Kim, ki se je nad igranjem navdušila po tem, ko so ji ta poklic predstavili in ko je videla, kako so ljudje predani igri in kako garajo za uspeh v tem poslu. Na vprašanje, ali se vidi v limonadah, po katerih so še zlasti znani v Mehiki, nam je odgovorila: "Zato me štipendirajo. Tako da upam, da mi bo uspelo. Zdaj je vse odvisno od mene.“

"Verjetno sem bila ob pravem času na pravem mestu"

Kim je v Sloveniji zaslovela z zmago na lepotnem tekmovanju Miss Earth Slovenije 2011. Pravi, da ne zna odgovoriti na vprašanje, ali so se ji s tem nazivom odprla vrata v svet slave in blišča. "Svet je ogromen. Veliko sem prepotovala in ugotovila, da je vse zelo povezano. Verjetno sem bila ob pravem času na pravem mestu.“

Na svojih potovanjih je med drugim spoznala že več svetovno znanih zvezdnikov. Med drugimi Mela Gibsona, Mika Tysona, Williama Levyja, Rickyja Martina, člana dua Outkast in člane The Killers.

Kim, ki je zadnje štiri mesece živela v Kolumbiji, bo zdaj en mesec v Sloveniji, konec avgusta pa se bo preselila v Mehiko. Veliko bo tudi potovala, saj je čez lužo zaželen model.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:28 2. Avgust 2013.

    Komu ga je na roke vrgla?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.