Lemer jo še kako žge!

Foto: Žurnal24 Mark Lemer z Apolonijo Šterk, pevko skupine Lunn-a-park
Eden izmed najbolj priznanih kitaristov pri nas Mark Lemer se v novi skladbi vrača z nekoliko nostalgičnim sporočilom.
Oglej si celoten članek

Eden izmed najbolj priznanih kitaristov in glasbenih producentov pri nas Mark Lemer, ki se trenutno ukvarja predvsem z nažiganjem kitare pri zasedbi Lunn-a-park, se je med drugim odzval tudi na povabilo Aleša Klinarja. V najnovejši skladbi Rock partizanov z nekoliko nostalgičnim sporočilom bo namreč moč slišati same glasbene mačke, ki so v osemdesetih krojili vsejugoslovansko sceno.

Za kitarski solistični vložek je po pričakovanjih poskrbel Mark, ki je v tistih časih na vseh najodmevnejših odrih širom nekdanje skupne države kraljeval z rock zasedbo Yunk (Junaki nočne kronike). Da še vedno ne more iz svoje rokovske kože, pa bo dokazovala v novembru izdana plošča Area zasedbe Lunn-a-park, ki bo ponudila povsem trendovski pristop omenjenega žanra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.