Lena Dunham morala sprejeti težko odločitev

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Več let je živela v bolečinah.
Oglej si celoten članek

Lena Dunham se je odločila za odstranitev maternice, čeprav si že od nekdaj želi otrok. Za ta poseg se je odločila na lastno željo, ker so bile bolečine prehude.

Lena je imela namreč veliko zdravstvenih težav, med drugim tudi endometriozo. Pri ženskah, ki imajo endometrioza, raste tkivo, ki tvori notranjo plast maternice (endometrij), tudi izven maternične votline. To lahko povzroči neplodnost in bolečine.

"Mnogo mojih prijateljic je nosečih. Bala sem se, da me bo to potrlo, da bom postala zagrenjena in na zabavi pred rojstvom otrok spila preveč penine. A vsako od njih cenim in komaj čakam, da spoznam njihov naraščaj. Ultrazvočni posnetki in objave na družbenih omrežjih so mi včasih, ko sem še imela maternico z napako, užalostili bolj kot sedaj. So pa mi srce strli otroci, ki bi lahko bili moji,“ pravi Lena, ki dodaja, da še vedno žaluje za svojimi nerojenimi otroki in da bo nekoč otroka verjetno posvojila ter si tako izpolnila željo po naraščaju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.