Lendero: Zvoki iz gozda so bili grozljivi

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Saša Lendero je v zadnjih dneh zelo v skrbeh za živali iz bližnjega gozda. Opisala pa je tudi grozo, ki so jo doživljali ob lomljenju dreves.
Oglej si celoten članek

Pevka Saša Lendero živi s svojo družino v neposredni bližini gozda v okolici Ljubljane. Za konec tedna jim je za eno uro zmanjkalo elektrike, še hujše pa je bilo po njenih navedbah poslušati zvoke iz gozda. "Zelo hudo je bilo. Smo v neposredni bližini gozda, vsako minuto se je podrlo nekaj dreves. Žalostno je bilo to poslušati. Šele po nekaj dneh se je začelo stanje umirjati," je povedala.

Ker so njeni sosedje slišali živali, kako so ječale, jo je dejstvo, da se na nikogar niso mogli obrniti, ker je hoja po gozdu smrtno nevarna, zelo užalostila. "To so bili zelo grozni in pretresljivi zvoki. Zelo smo bili žalostni. Ure in ure smo strmeli v gozd in gledali, kako padajo drevesa. Ob vsakem padcu drevesa smo si predstavljali, kako grozno mora biti prestrašenim, ranjenim in ujetim živalim," je povedala in dodala, da je sama opazila pet srn. "Pri nas srne niso tako plašne in velikokrat pridejo iz gozda na naš vrt. Upam, da so se zatekle iz gozda in se umikajo."

V bližini pevkinega doma je sicer veliko dreves, ki so dovolj blizu, da bi lahko padla na njihovo hišo. "Zaenkrat smo imeli srečo," je še povedala Saša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:08 6. Februar 2014.

    ne me basat, šetakuzla mora svoj piskerček prstavt!

  • 09:41 6. Februar 2014.

    Grozni zvoki prihajajo tudi iz tvojih ust ko poješ

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.