Leno odprl svojo denarnico

Foto: Žurnal24
Piscem, ki so bili odpuščeni iz njegovega šova, bo Jay Leno izplačeval denar, dokler se stavka ne konča.
Oglej si celoten članek

Pisci oddaje The Tonight Show with Jay Leno, ki so prenehali pisati zaradi stavke, so izgubili službo. Televizijska hiša NBC je vest potrdila, a ni želela izdati števila ljudi, ki so ostali brez službe. Na dejanje družbe NBC se je odzval voditelj oddaje Jay Leno in odpuščenim piscem zagotovil plačo. Denar naj bi črpal iz sredstev za oddajo in lastnega premoženja.

Leno je drugi voditelj pogovornih oddaj, ki je priskočil na pomoč svojim piscem. Pred njim je isto storil Conan O'Brien, ki je iz svojega žepa prispeval denar za 75 zaposlenih, medtem ko so njemu nehali izplačevati denar.

Stavka povzroča nemir med drugimi delavci
Medtem ko stavka piscev še traja, se je nemir naselil med druge zaposlene na televiziji, saj stavka ogroža njihove službe. Vse to je zgolj voda na mlin televizijskih hiš, ki želijo vršiti pritisk na stavkajoče.

Po neuradnih informacijah naj bi bili nedavni pogovori uspešni, stavka pa naj bi se končala do božiča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.