Leo se je tolažil z 20 lepoticami

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Leonardo DiCaprio je spet samski.
Oglej si celoten članek

Igralec Leonardo DiCaprio in nemška manekenka Toni Garrn sta se po letu in pol ljubezni razšla. Novica o koncu slavne zveze je v javnost prišla po tem, ko so Leonarda v družbi 20 lepotic zasačili v nekem nočnem baru v Miamiju.

Lepotica in slavni igralec sta začela intimno prijateljevati maja 2013. Lepi par, ki se je zelo trudil zaščitit svojo zasebnost, se nikoli ni skupaj pojavil na rdeči preprogi, kar se je mnogim zdelo nenavadno.

Leo, zagrizen okoljevarstvenik, se je, preden je spoznal Toni, grel v objemu Kristen Zang, Emma Miller, Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively,  … Vse njegove ljubimke si lahko gledate na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.