Leon iz Kmetije ima razlog za veliko veselje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Z 12 let mlajšim dekletom bosta septembra postala starša.
Oglej si celoten članek

Leon Kotnik, nekdanji tekmovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, ima prav poseben razlog za veselje in praznovanje. z njegovo 12 let mlajšo punco bosta septembra postala starša.

"Ja, res je, Tjaša je v četrtem mesecu nosečnosti," je za Žurnal povedal 37-letnik in dodal: "Oba sva si želela otrok, ravno načrtovano pa ne morem reči, da je bilo. Zelo se že veseliva." Povedal je tudi, da je bilo v prvem trimesečju nekaj slabosti, a da se Tjaša zdaj odlično počuti.

"Spola sicer še ne veva, tako da bova ime izbirala šele potem, ko nama bodo povedali, ali je deklica ali fantek. Sva se pa pogovarjala, če bi otroku izbrala ime z enako začetnico, kot sta najini, torej da bi se ime začelo na L ali T," je še povedal Leon. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.