Leona padla v jašek dvigala

Foto: Žurnal24 Glasbenica je doživela že več manjših nesreč na odru. (Foto: Flynet/JLP)
Britanska pop zvezdnica Leona Lewis je doživela nesrečo na odru, k sreči pa jo je odnesla brez hujših poškodb.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica po zadnji nesreči slovi kot ena izmed zvezdnic, ki so ji za petami čudni, predvsem pa nesrečni pripetljaji. Leona je namreč na koncertu na severu Anglije padla v jašek dvigala, ki ga je uporabljala kot rekvizit na odru. Zvezdnica se je k sreči izognila hujšim poškodbam, ko je padla v luknjo v dvigalu, ki je med koncertom obtičalo.
 
"Imeli smo nekaj težav z dvigalom. Na vajah je bilo vse v najlepšem redu, toda na koncertu sem padla v jašek. Bilo je precej grozljivo," je zaskrbljenim oboževalcem sporočila Leona.

"Srečna sem, ker se nisem huje poškodovala. Vse skupaj se je zgodilo med tem, ko je bil oder popolnom zatemnjen, zato nesrečni dogodek ni vplival na moj nastop. Seveda so me morali iz dvigala rešiti, toda nihče iz publike ni opazil, da je šlo za nesrečo," je še dodala Leona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.