Leonardo DiCaprio bo prenehal igrati

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko je v samo dveh letih posnel kar tri filme, se je igralec Leonardo DiCaprio odločil, da je čas, da se za nekaj časa umakne.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni ameriški igralec se je odločil, da ima zaenkrat dovolj snemanja filmov, zato je čas, da malce zadiha. "Malce sem že izčrpan, zato si bom vzel dolg, dolg premor," je za nemško revijo Bild povedal Leonardo in dodal: "V zadnjih dveh letih sem posnel tri filme, kar me je precej utrudilo." Posnel je Velikega Gatsbyja in vestern Django brez okovov, pred kratkim pa je končal snemanje najnovejšega Scorsesejevega filma The Wolf of Wall Street, v katerem ima manjšo vlogo tudi naša Katarina Čas. A 38-letni zvezdnik pravi, da ne bo le počival in lenaril. "Res si želim izboljšati svet. Potoval bom v različne države in skušal pomagati okolju in naravi." Leonardo sicer že dlje časa stremi k izboljšanju sveta in reševanju Zemlje; njegova hiša je prekrita s sončnimi celicami, že nekaj časa pa vozi električni avtomobil.

Zvezdnik je pred kratkim tudi razkril, da se v prostem času rad popolnoma sprosti in povsem pozabi na filme. "Svoje delo jemljem zelo resno. Ko sem na snemanju, se osredotočam le na film. Ko pa sem s prijatelji, se rad pogovarjam o povsem nepomembnih stvareh; ničesar ne počnemo in se obnašamo kot pravi idioti. To je zame prava terapija."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.