Leonardo DiCaprio zaljubljen do ušes

Foto: Žurnal24 Blake mu je čisto zmešala glavo.
Leonardo DiCaprio je za razvajanje v dvoje s svojo novo simpatijo zapravil že celo malo premoženje.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Leonardo DiCaprio naj bi se v igralko Blake Lively zaljubil do ušes. Popeljal jo je že na vrsto luksuznih zmenkov po Evropi.

Sprva so ju skupaj opazili na jahti v Cannesu, nato pa še na vodnem taksiju v beneškem kanalu.

Leo naj bi za igralko zapravil že celo malo premoženje. Poleg omenjenega naj bi Blake s helikopterjem popeljal v Saint-Paul de Vence, kjer sta si v restavraciji La Colombe d'Or privoščila kosilo za 340 evrov, jo razvajal na 35 milijonov vredni jahti, za eno noč v suiti pariškega hotela Hotel de Paris pa naj bi odštel 3.400 evrov.

Po pripovedovanju njegovih prijateljev se resnično trudi, da bi ji ugodil. Vir blizu igralca je reviji US magazine povedal, da ga še nikoli ni videl takega. Blake naj bi bil sicer Leo všeč že vse od filma Titanik, tako da se mu verjetno niti ne bi bilo potrebno tako zelo truditi z vsem skupaj. Je pa vsekakor zelo lepo, da se.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.