Leonardo hodi z dvema manekenkama

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralec Leonardo Dicaprio je po poročanju ameriških medijev omrežil kar dve avstralski manekenki, ki zvezdnika zabavata po koncu razmerja z Blake Lively.
Oglej si celoten članek

Prejšnij teden so mediji pisali, da se Leonardo po propadli zvezi z Blake Lively zabava z avstralskim modelom Alyce Crawford, ki je bila ena od tekmovalk v resničnostnem šovu Avstralski top model, zdaj pa poročajo, da je omrežil še eno avstralsko lepotico. Oko je vrgel tudi na 20-letno  Kendal Schuler. "Leo ji je rekel, da ga lahko obišče, kadarkoli želi, dokler bo pri tem ostala diskretna," je medijem izdal Kendalin bližnji prijatelj, a dodal: "Ona ni neumna. Ve, da njuno razmerje ni resno, zato preprosto uživa v njegovi družbi."

Leovo razmerje s Kendal je po besedah vira še čisto sveže, z 21-letno Alyce pa naj bi se videval že nekaj tednov. "Ko se hoče dobiti z njo, ji pošlje sporočilo. Navadno se vidita čez teden, saj čez vikend počne druge stvari," je izdal zvezdnikov prijatelj in dodal, da se z Alyce najraje dobiva v hotelski sobi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.