Leonardo in Joaquin sta ljubimca

Foto: Žurnal24 Leonardo DiCaprio in Joaquin Phoenix tokrat v bolj intimnem vzdušju. (Foto: Reut
Dva najbolj zaželena hollywoodska igralca bosta v novem filmu Clinta Eastwooda zelo intimna.
Oglej si celoten članek

Leonardo DiCaprio in Joaquin Phoenix bosta zaigrala v novem filmu Clinta Eastwooda z naslovom Hoover. Leonardo bo zaigral Edgara J. Hoovera, ki je v tridesetih letih prejšnjega stoletja ustanovil FBI, Joaquin pa bo upodobil njegovega ljubimca.

Kdaj se bo snemanje začelo, še ni znano, v kinematografe pa naj bi film prišel konec prihodnjega leta.

Hoover je leta 1935 postal prvi direktor FBI-ja, ki je ameriški zvezni preiskovalni urad vodil vse do svoje smrti, leta 1972. Zaradi njegovega dolgoletnega vodenja so po njegovi smrti določili, da traja mandat predsednika le deset let.

Vse od štiridesetih let prejšnjega stoletja se je govorilo, da je Hoover homoseksualec, eden od njegovih ljubimcev pa naj bi bil njegov pomočnik Clyde Tolson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.