Leonardo le zaročen

Foto: Žurnal24 Manekenka je ves čas skrivala prstan. (Foto: Flynet/JLP)
Igralec Leonardo DiCaprio je svoje dekle Bar Refaeli zaprosil za roko.
Oglej si celoten članek

Čeprav je poskušala skriti prstan na roki z drugo roko, so 24-letno izraelsko lepotico Bar Refaeli ujeli fotografski objektivi. Na prstancu se ji blešči zlat prstan.

Dolgi in globoki pogledi na dan zaljubljencev samo dokazujejo, da gre med njima zares. Parček se je namreč lani junija po štirih letih zveze razšel, saj naj Leo ne bi bil pripravljen na resno zvezo in skupno selitev.

Zaročila sta se v berlinskem hotelu Hotel de Rome, kasneje šla na kosilo v restavracijo, zvečer pa se jima je pridružila njegova mama na dobrodelni večerji.

Po navedbah nemških časnikov pa je za zaroko zaslužna Leonardova mama. Ko je hodil z Gisele Bündchen, ga je nagovarjala, naj se z njo poroči. A bilo je zaman. zdaj naj bi mu rekla, naj ne naredi napake še drugič.

Če bo do poroke dejansko tudi prišlo, pa se bo moral igralec spreobrniti v judovsko vero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.