Leonardo zopet samski

Foto: Žurnal24 Leonardo DiCaprio se zavzema za varovanje okolja.
Igralec Leonardo DiCaprio se je po dveh letih zveze razšel z izraelsko manekenko Bar Rafaeli.
Oglej si celoten članek

Nekoč srečna, zdaj pa gresta vsak svojo pot. © Flynet/JLP

 
Parček je bil skupaj skoraj dve leti, razšla pa sta se prejšnji teden, ko ga je Bar obiskala na snemanju njegovega novega filma Body of Lies.

Govorilo se je že o poroki, na začetku leta pa naj bi Leonardo med obiskom v Izraelu svojo izbranko zaprosil za roko. "Zveza se je pač iztekla. Težko je imeti razmerje na daljavo, očitno še huje pa ga je imeti čez oceane in kontinente, še posebno, ker sta oba veliko delala, in to vsak na drugem koncu sveta, " je povedal neki vir. Razšla sta se prijateljsko. On je super fant, ona pa zelo prijetna. Te stvari se zgodijo, je še znano.

Sicer pa so 22-letno Bar pred kratkim ujeli, ko je zapuščala hotel z deskarjem Kellyjem Slaterjem , ki pa je nekoč hodil z Leonardovim bivšim dekletom, manekenko Gisele Bundchen .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.