Leonardova bivša dobila zaželeno vlogo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Dolgo se je ugibalo, komu bo studio Paramount v filmu, ki ga bodo posneli po kultni seriji Obalna straža, zaupal vlogo C. J. Parker, ki jo je igrala Pamela Anderson. Sedaj so razkrili ime.
Oglej si celoten članek

Vlogo je dobila manekenka Kelly Rohrbach, ki se je pred kratkim razšla z igralcem Leonardom DiCapriem. V filmu so glavne vloge sicer dobili še Dwayne Johnson, Zac Efron in Alexandra Daddario, režisersko taktirko pa bo vihtel Seth Gordon.

O zgodbi v javnost še ni pricurljala nobena informacija, se pa ustvarjalci menda nagibajo h komediji. Produkcija se bo začela že čez nekaj mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.