Leonardovi napadalki dve leti zapora

Foto: Žurnal24 Igralec je z izrečeno kaznijo zadovoljen. (Foto: Reuters)
Aretho Wilson, ki je pred petimi leti s kozarcem poškodovala Leonarda DiCapria, so obsodili na dve leti zaporne kazni.
Oglej si celoten članek

Aretho Wilson je sodišče v Los Angelesu zaradi napada na igralca obsodilo na dve leti zapora, njen odvetnik pa je povedal, da bo 40-letnica po vsej verjetnosti v ječi prebila le šest mesecev, saj je sodišče v kazni upoštevalo čas, ko je bila priprta. Po odsluženi kazni bodo Wilsonovo izgnali v rodno Kanado. Tožilec je povedal, da je igralec s kaznijo zadovoljen, sam pa se sojenja ni udeležil.

Leonardo DiCaprio je Wilsonovo tožil, ker ga je leta 2005 grdo poškodovala na neki zabavi v Hollywoodu. Nadležna oboževalka naj bi ga takrat udarila s steklenico, mu zlomila nos, zdravniki pa so mu po obrazu zašili kar 17 ureznin. Wilsonova se je zagovarjala, da ni kriva, ko pa je izvedela za obtožbe, je zapustila ZDA in pobegnila v Kanado. Ameriške oblasti so jo hitro našle in jo priprle do sojenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.